DAFG 'dan izlenimler..

Written by Doğan Toryan on 17:41:00

Difot'un düzenlediği 5-9 Mayıs Amatör Fotoğraf günleri'ne katılan AFFT, hemen belirtmeli ki; bu harikulade organizasyona katıldığı için çok mutlu. Birçok üniversitenin katılımlarıyla beklenenden bile daha iyi bir iş çıkmasına neden olan bu güzel olay bir fotoğraf festivalinden öteydi. Herkesin el birliğiyle en iyi şekilde hazırlandığı organizasyon katılımcıların ve ev sahiplerinin kaynaşmasıyla tam bir şenlik havasına döndü. Erken dönenlerin pişmanlık duyduğu, katılmayanların içinin gittiği, iki günlüğüne gidenlerin seyahatlerini uzatmasına neden olan DAFG, eğer samimi yaklaşılırsa imkanlar dahilinde ortaya ne kadar başarlı şeylerin çıkacağını göstermiş oldu.
AFFT'yi gider gitmez en güzel şekilde karşılayan, dönüşüne kadar da en iyi şekilde ağırlayan Difot üyelerine misafirperverliklerinden ve arkadaşlıklarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Tabiki diğer üniversitelerden katılan arkadaşlarımıza da:)
İkincisini iple çekiyoruz..

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book
  1. 2 yorum: Responses to “ DAFG 'dan izlenimler.. ”

  2. By yirmi3 on 17 Mayıs 2008 13:55

    sizleri izmirde misafir etmek bizim için mutluluktu. sadece bir dahaki DAFG'a değil her zaman izmire bekleriz sizi. =)

    halil

  3. By aycaeren on 4 Haziran 2008 11:19

    Çok teşekkür ederiz Halil:)

AFFT NE Kİ? AFFT, yani Amatör Film ve Fotoğrafçılık Topluluğu 2002 yılında Selçuk Eser tarafından kurulmuş olup temeli ve özü arkadaşlığa dayanan, içinde hiyerarşi barındırmayan, kapıları tüm sinema ve fotoğraf severlere açık olan 'samimi bişi' dir.